Balkester

Så roligt att er Balkester vill gå på SOF23! I år kommer festivalen att pågå mellan torsdagen den 18:e maj till och med söndagen 21:a maj. Det kommer även finnas möjlighet till en familjespelning på söndagen om man vill dra sig lite från att lämna härliga Linköping.

Vi kommer att vara på plats i Kårallen i Linköping, med lite utstick på stan för stadspelningar om er Balkester vill det. Eventuellt kommer det att bli en kårtege i år, anmäl gärna intresse så återkommer vi om det blir av.

Den 20:e januari kommer två formulär att skickas ut till alla Balkesterledare som är med i Riks-SMASK. Ena formuläret är deltagaranmälan och denna ska skickas vidare till era medlemmar så dom kan anmäla sig för att gå på SOF. Det andra formuläret är för er Balkester och den ska fyllas i av Balkesterledaren.

Sista datum för att anmäla sig för att ha en garanterad plats som Balkester och att kunna beställa merch är 20:e mars. Efter det kan man anmäla sig i mån av plats. Viss merch kommer att gå att köpa på plats, men vi kommer ha begränsat antal av dom. Dagens tips är att köpa många klistermärken!

Övrig information kommer att komma ut från er Balkesterledare. Mer allmän information kommer att publiceras på den här sidan, Facebook, och Instagram.

Glasklart? Perfekt! Men vid eventuella frågor hänvisar vi till respektive kommitéemedlem. Kontaktuppgifter till dom hittar ni under Kontakta oss.

Senast uppdaterad 17 januari.